Succesvolle S.A.S. loop en walk

Zondag 22 september verzamelden de stevig wandelaars en lopers zich bij de parkeerplaats bij het haventje van Spijkerboor voor de S.A.S. loop en walk.
Het was heerlijk weer, misschien wel iets te warm, de zon scheen volop en er stond maar weinig wind. Ria en Marinette verwelkomden de walkers en lopers en Ria gaf uitleg over de te volgen route die met goed zichtbare bordjes was aangegeven. De 9 wandelaars startten om 13.00 bij de brug om het hobbelige pad langs de Oostermoersche vaart te volgen. Een mooi gezicht, ons clubshirt is goed zichtbaar. Daarna volgden om 13.30 uur de hardlopers (slechts 5 waren aangemeld) voor de afstand van ca. 7.5 km. Gelukkig had de loopgroep “de Baddedravers” in Annerveenschekanaal een verversingspost ingericht met water, ranja, mini-mars en koek om even bij te tanken en de energie weer op peil te brengen want het was warm. 🥵
Na een kleine pauze werd de tocht voortgezet terug richting Spijkerboor, in de tuin bij café ’t Keerpunt wachtte ons koffie/thee met heerlijke Apfelstrüdel met naar wens een toefje slagroom erop. Het was een gezellige nazit, er werd gezongen voor jarige Sylvia 🥳🎉🎊en nadat de A.C. werd bedankt voor de goede zorgen en organisatie keerde iedereen huiswaarts.

Scroll naar boven