Succesvolle Run/Walkrun van Winschoten

Zaterdag 14 september hebben de Hunzerunners met 10 lopers deelgenomen aan de 10 x 10 km estafetteloop en 7 walkers aan de 10 km Walkrun.
Om 09.30 startte onze 1e loopster Anja aan haar 10 km en vervolgens werd er na ca. 60 minuten in het wisselvak gewisseld met de volgende loper of loopster. Onderweg veel inwoners voor hun woningen om de lopers aan te moedigen, versierde straten en muziek. Een feestje gewoon en genieten onderweg. De verzorging was ook prima geregeld door de organisatie.
En na de finish kreeg je de welverdiende medaille omgehangen en er stond een kraam met drinken , fruit en koek om bij te tanken en weer op adem te komen.
Onze wandelaars vertrokken tegen 10.00 uur voor een mooie route, onderweg hadden ze veel plezier met elkaar en ook zij kregen na afloop bij de finish een mooie medaille of pin.
De lopers zijn met het team in totaal als 154 van de 185 deelnemende teams geëindigd in een tijd van 09 u: 41min : 29 sec. Een mooi resultaat.
Belangrijkste is dat we veel plezier hebben gehad. De wandelaars die deelnamen aan de 10 km kwamen langs en hebben ons aangemoedigd en Janny kwam op de fiets “effe” langs. TOP!
Op naar volgend jaar!
Klik hier om naar de foto’s te gaan.

Scroll naar boven